Trimsalon Heerhugowaard

In ons pand waar wij begin 2023 naar toe verhuisd zijn, hebben wij de beschikking over een nieuwe en moderne trimsalon. Inmiddels is de trimsalon volop in gebruik en kun je dus ook een afspraak hiervoor inplannen.

Ons aanbod

U kunt bij ons terecht voor zowel honden als katten. Voor honden bieden we onder andere knippen, effileren en plukbehandelingen aan. Katten kunnen gekamd, geknipt en/of geschoren worden. Ook is behandeling onder narcose nodig, voor de extreem angstige of agressieve dieren. Dit alles is onder begeleiding van een dierenarts. Binnenkort vindt u hier het complete overzicht, inclusief tarieven.

Op dit moment werken we nog met een beperkte beschikbaarheid, we zouden dit in de toekomst graag uitbreiden. Mocht je zelf interesse hebben in werken in onze trimsalon, neem dan een kijkje op onze vacaturepagina. Momenteel werken wij met twee trimsters, hieronder stellen we ze graag voor.

Dominique

Dominique heeft een eigen trimsalon in Den Helder waar ze 2 dagen in de week werkt. Daarnaast is ze al 2 jaar werkzaam bij ons als paraveterinair. Sinds het vrijkomen van de vacature heeft zij tijdelijk de werkzaamheden in onze trimsalon op zich genomen. Ze heeft ervaring met zowel honden als katten. Voor het inplannen van een afspraak bij Dominique kun je contact opnemen met de kliniek via 072-5713132 of plan je afspraak.

Lisanne

Lisanne maakt regelmatig gebruik van onze trimsalon voor haar eigen kattensalon. Zij is een katvriendelijk en vachtbesparende trimster en behandelt katten met de eigenaar erbij. Lisanne is ook kattengedragsadviseur en is ze werkzaam als paraveterinair bij een andere dierenkliniek. Naast een standaard trimbehandeling biedt zij ook behandelingen op maat. Voor een afspraak met Lisanne of meer informatie over haar werkwijze ga je naar: www.lisanneskattensalon.nl