Trimsalon Heerhugowaard

In ons pand bieden wij naast diergeneeskundige zorg, ook de mogelijkheid uw dier te laten trimmen in onze eigen trimsalon. Lees hieronder meer over de diverse mogelijkheden.

Ons aanbod

U kunt bij ons terecht voor zowel honden als katten. Voor honden bieden we onder andere knippen, effileren en plukbehandelingen aan. Katten kunnen gekamd, geknipt en/of geschoren worden. Ook is behandeling onder narcose nodig, voor de extreem angstige of agressieve dieren. Dit alles is onder begeleiding van een dierenarts. Op onze tarievenpagina vindt u alle typen behandelingen inclusief prijzen.

Omdat ons klantenbestand voor de trimsalon nog groeiende is, is de trimsalon op dit moment twee dagen per week geopend, op woensdag en donderdag. In de toekomst hopen we daar meer dagen aan toe te voegen. Maak eenvoudig zelf een afspraak via de button onderaan deze pagina.

Momenteel werken wij met twee trimsters, hieronder stellen we ze graag voor.

Rachel (hondentrimster)

Per maart 2024 is Rachel werkzaam als trimster in onze kliniek. Ze heeft de afgelopen 2,5 jaar door stages en werk veel ervaring opgedaan met het trimmen van alle soorten honden en bijbehorende vachttypes. Voor het inplannen van een afspraak bij Rachel kun je contact opnemen met de kliniek via 072-5713132 of plan je afspraak.

Lisanne (kattentrimster)

Lisanne heeft haar eigen trimsalon en maakt daarvoor regelmatig gebruik van onze trimsalon. Zij is een katvriendelijk en vachtbesparende trimster en behandelt katten met de eigenaar erbij. Lisanne is ook kattengedragsadviseur en is ze werkzaam als paraveterinair bij een andere dierenkliniek. Naast een standaard trimbehandeling biedt zij ook behandelingen op maat. Voor een afspraak met Lisanne of meer informatie over haar werkwijze ga je naar:  www.lisanneskattensalon.nl